Trei DOamne si toate trei!!!!

Voi va pronuntati daca cele 3 fete ar fi trebuit sa isi dea demisia sau ar fi trebuit sa fie penalizate. Restul e fabulatie pe langa subiect .
Cele trei asistente care s-au fotografiat la căpătâiul unui bolnav aflat la terapie intensivă la spitalul CC Iliescu din capitală nu vor fi sancţionate pentru fapta lor.
Reprezentanţii ordinului Asistenţilor au ajuns la această concluzie după ce au constatat că pozele au fost făcute în luna ianuarie 2007.
Ei spun că potrivit Codului Muncii, fapta s-a prescris. Imediat după ce pozele au fost făcute publice, asistentele au demisionat.

cele trei asistente s-au fotografiat lângă patul unui bolnav care suferise un by-pass cu doar o zi înainte.
Fotografiile au fost developate la puţin timp după aceea. Nimeni nu a ştiut însă nimic despre ele până când nu au apărut în presă. Astăzi, asistentele au fost audiate de Comisia de Disciplină a Spitalului.
Ajunse în faţa şefilor lor, cele trei femei au decis să demisioneze.

De ce aţi făcut aceste fotografii? Cine le-a publicat?

Sincron Maria Serghei: Cele trei asistente şi-au prezentat demisia începând cu data de 13.05. 2008 acestea au încetat raporturile de muncă cu institutul de boli cardiovasculare prof doctor CC Iliescu. A deranjat atitudinea din acele forografii şi identitatea neprotejată a bolnavului.

Şi Ordinul Asistenţilor din România s-a autosesizat în acest caz. Conducerea organizaţiei a ajuns însă la concluzia că asistentele implicate în scandal nu pot fi sancţionate.

sincron GHEORGHE GEORGESCU
preşed. Ordinului Asistenţilor Medicali
Va trebui să rezolvăm această problemă care a adus o imagine destul de neagră asupra halatelor albe În codul muncii există un articol care prevede pentru nedeclanşarea anchetei sale, sesizarea în termen de 6 luni de zile a unei întâmplări ea se prescrie .

În comisia formată de Ordinul Asistenţilor Medicali, cele trei femei au declarat că au făcut fotografiile deoarece erau bucuroase că pacientul şi-a revenit după o operaţie atât de complicată. În plus, ele au afirmat că au avut consinţământul pacientului atunci când au realizat pozele.

TITLU CODUL ETIC AL ASISTENŢILOR

ART. 10 Asistentul medical trebuie să evite în exercitarea profesiei atitudinile ce aduc atingere onoarei profesiei şi să evite tot ceea ce este incompatibil cu demnitatea şi moralitatea individuală şi profesională.

ART. 13 Asistentul medical are obligaţia unei conduite ireproşabile pe plan fizic, mental şi emoţional faţă de bolnav, respectând întotdeauna demnitatea acestuia.

Pentru cei care doresc sa vada si poze .Aici puteti arunca un ochi .Bineinteles sunt aparate de drepturile de autor .
http://www.cancan.ro/2008-05-10/Sedinta-foto-cu-asistentele-langa-un-bolnav-aflat-pe-moarte.html

One thought on “Trei DOamne si toate trei!!!!”

  1. Nu cred ca nu se stie, chiar si in cercuri de prieteni si de barfa de atitudinea de rahat pe care o au toti cei care lucreaza in spitale. Nu au absolut nici o treaba cu ceea ce inseamna cel putin atitudine normala, bine, multi dintre ei nici nu sunt sanatosi la cap deci, povestea ta nu cred ca mai impresioneaza pe nimeni.
    E si ce daca au facut si ele niste poze langa unul care bolea e na, si ce, e foarte amuzant sa lucrezi in spital .Stai tu linistit si roaga-te sa nu ajungi pe vreo masa chirurgicala langa unii care fac misto de tine si te si filmeaza. E na si ce…ce n-au voie oamenii sa rada…

    P.S. La un alt nivel al discutiei uita-te si tu la Hable con ella al lui Almodovar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s