A venit Vara!!!!

A fost ca un vis , a fost ca o boare , adiere sau vanticel. Nu foarte puternic, sa nu starneasca multe amintiri dar foarte intens. A fost .Cateodata mai ai nevoie si de astfel de adieri , sa te mai trezesti din amortire, sa simti ca traiesti sa crezi ca si tie ti se poate intampla. Cred ca e nemapomenit dimineata sa iesi afara si sa il simti cum te mangaie te priveste si te loveste cat sa te furnice asa putin , doar putin .
Ceea ce este interesant e ca tot ce incepe repede se termina la fel de repede sau de ce nu ceea ce este bun dureaza foarte putin .Nu trebuie sa cauti motive …de ce …cum …sau cine …asa pur si simplu. E mai rau daca se intampla prima data sau ori de cate ori s-ar intampla crezi ca e pentru rpima oara. Despre regrete? hehehehe cine nu regreta . Regreti ca nu a trebuit sa faci cand trebuia , regreti ca nu era momentul dar s-a intamplat , regreti ca ar fi trebuit altfel dar a fost asa.Multe . La final cu ce ramai ? Cu o mare intrebare De ce? acel vanticel a trecut si nu a mai stat putin . Incerci atunci sa inchizi fereastra , dar din instinct o lasi intredeschisa ….poate cine stie se intoarce si cand o sa fosneasca fereastra ..vei afla primul ca s-a intors .

3 thoughts on “A venit Vara!!!!”

  1. foarte frumos spus…cu totii regretam anumite lucruri care s-au intamplat si cautam sa le gasim explicatii…si, da, intr-adevar a venit vara 🙂

  2. Ar fi fost pacat sa nu simti acel vant si sa simti doar un singur anotimp, nu soare, nu ploaie, zapada. Intensitatea sta si intr-o secunda si pacat de cei ce nu simt nici maca o secunda ca a ta. Cat priveste regretele………… nu cred ca ar trebui sa existe. Iar cum exista ciclicitate vantul se va intoarce, poate cu alta intensitate, poate cu alta energie totul e sa fi treaz.

  3. … a venit vara…ah, da! recunosc, aici ai drepatate, a venit…ne-a “spalat” de pacatele primaverii, apoi ne-a aruncat printre razele fierbinti ale vesmantului sau… frumoasa vara …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s