In sfarsit ”Home sweet home!!!!”

Dupa mai bine de 2 ani de munca , chin ,bani si timp pierdut am reusit doar pe o parte sa ma mut in noua casa. E destul de frumoasa nu foarte deoarece intre timp am vazut veci de alte case mult mai reusite , da stii tu vorba reclamei – e a mea si asta conteaza .Pe cat m am bucurat la inceput pe atat ma cam gandesc cu groaza daca locul meu este acolo.La Fundulea . Nu ca ar fi un capat de tara. Dar……. numai idioti , tarani , dezacorduri si multa mizerie. Oameni din 1907…vorba mea
Ce voi face nu stiu , dar acum lasati ma s ama bucur de noua nea locuinta. In rest ….dimineata la radio , care vad ca nu prea mai e ce a fost inainte, Mai suntem 2 eu si Franculescu , caci despre cei 2 inca nu poate fi vorba . Dupa amiaza pe la Realitatea , destul de mult de citit in ultima vreme .
In rest prieteni , prietene , bere si muzica. AAAAAA era sa uit si ceva certuri cu cineva drag . Ei hai ca deja dau din casa si nu prea e bine. Pt prieteni …mai mai dati si voi un semn de viataaaaaa ca mor aicci singur.

One thought on “In sfarsit ”Home sweet home!!!!””

  1. Ei, draga Chiper, stai tu linistit ca acei “idioti, tarani” nu traiesc “cat cioara” (exista un mit cum ca cioara ar trai pe la 300 de ani)… si vei avea timp sa te bucuri de casuta ta…si-apoi, cu ce te deranjeaza acei oameni? lasa-i in doamne iarta-ma…”dezacorduri si mizerie”… daca te vei uita mai bine in vocabular in dreptul acestor cuvinte este trecut un altul, dar pe care prefer sa ti-l spun in particular, nu aici, nu vreau sa se simta lumea jignita…in rest…”istorie” si gogosi!!!…ce-as manca o gogoasa, ah …. unde-i o gogoserie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s