Mintea unei femei si maimuta

Ce lucruri ciudate se pot petrece in mintea unei femei. Daca un barbat separa lucrurile si le baga in niste cutii, o femeie leaga un eveniment de altul sau 15 evenimente de 25 de lucruri si astfel rezulta acea bulibaseala – numita atitudine- aferenta fiecarei femei. Zilele trecute ma gandeam la ce reactii surprind in jurul meu. Ma uitam cum o “feminina” era foarte deranjata ca el nu a spalat vasele pana a venit ea de la sala. Alta era suparata ca mama dansului ii calcase hainele fiului si basca, ii facuse si curat. Se simteau ravasite si de a dreptul invadat, una de mama partenerului iar cealalta de indiferenta sa. Dar nici cu dansii nu ma pot plange. Unul e ravasit deoarece o Ea l a prins cu o mica minciunica pe care el nu o facuse decat ca sa ii arate Ei ca o iubeste. Si atunci m am intrebat de ce oare unele din femei prefera aceste mici minciunele. Si in mite mi a venit experimentul cu maimutele. Sa vi l explic pe scurt. 3 maimute intro cusca si deasupra unei scari niste banane. Prima maimuta urca pe scara sa ia banane iar in secunda 2 se arunga peste ele cu apa rece. Se baga alta maimuta in cusca si cand vrea sa se urce celelalte o trag si o iau la bataie. Se inlocuiesc maimutele pe rand, la final rezultatul fiind acelasi- se lasa cu bataie- insa in cusca nu mai e nici o maimuta initiala. Acum ca v am spus si de experiment sa revin. deci oare si noi femeile sa facem sau sa acceptam minciunelele lor doar de teama ca altfel vom fi stropite de un jet de apa rece????????? Puterea obisnuintei te indeamna sa ai anumite atitudini si e mult mai greu sa incepi sa inveti lucruri noi decat sa te lasi purtat de obisnuinta. Cu toate astea nu vad de ce sa accept minciunele frumos ambalate si justificate doar pentru ca sunt femeie. Ei bine domnilor, DA avem multe defecte, plangem daca ne inselati, plangem daca nu ne luati ce ne dorim, tipam daca nu ne ajutati, ne prefacem ca nu stim unde e ghena, cicalim si nu in ultimul rand ne uitam la telenovele DAR nu place sa fim mintite. Sau ….

Sau ….e dragut inceputul dar hai sa fim seriosi , nu cred ca avea ca cauta maimuta sau maimutele acolo, chiar daca era doar un exemplu. Cat despre restul de final.. totul in viata se invata …chiar si drumul catre ghena 🙂  nuuuuuu?

2 thoughts on “Mintea unei femei si maimuta”

  1. Sincer nu crd ca stii tu cu ce se mananca nici maimuta si nici mintea unei femei dar o sa mai citesc de cateva ori sa imi dau seama ce ai vrut sa spui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s