Romanul e nascut afacerist

Ora 7  jumate ,  intersectia Delfinului. In trafic , la semafor . Opresc deschid geamul si il intreb pe nenea care vinde ziare daca mai are Adevarul cu DVD cu Tom si Jerry . Imi spune ca s a terminat , ii multumesc si merg mai departe , spre radio in tei . AJung la COlentina , alt semafor , multemasini . Deschid geamul si alt nene cu un mare vraf deziare se uitala mine .Il intreb de Adevarul , iar el imi zice camai are. Da ti mi va rog un ziar .  15 ron spune el . Ma bufneste risul . Frate e 10,99 de unde 15. Sefu , imi spune el vrei sa iei  ca e pe terminate daca nu asta e si da sa place. Mi a venit sa ies din masina si sa i dai un mare pumn in inteligenta lui subreda. Fortat de inprejurari  am dat 15 lei peun ziar si un dvd.  Rau am ajuns , daca facem specula sicu ziare cu desene animate. Voi sesiza conducerea ziarului  si le voi spune de practicile neortodoxe ale vinzatorilor ambunati .  Pana atunci , zimbeste ……Romanul , fie el si vinzator de ziare e nascu tafacerist!!!

3 thoughts on “Romanul e nascut afacerist”

  1. Uite o idee: cauta pe net si luai Tom si Jerry gratis. Dar nah, ne place sa fim in trend si sa luam si sa ne uitam la ce ne dau astia prin ziare.

  2. AI foarte mare dreptate …dar aici la FUndulea unde m am mutat recent nu am net si daca am de ala prin ROmtelecom sau mobil.Si pina iau eu un film ,,,, si acu na , am zis ca dupa o varsta nu mai e cazul sa furi de pe net . Furam prizon breakul, Dr house , tot felul de filme , la naiba .,,mai , am zis ca macar un cd sa l iau si eu original. si uite …cred ca revin la ODC, DC++ sau Torent .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s