La Orange un euro =5,5 lei

Daca pana acum am gasit destule ciudatenii pe care am putea sa le aranjam printr o ordonanta de urgenta sau prin bun simt ., ex ..indemnizatia mamelor – de ce tre sa astepte 3 luni pana ii vin banii toti gramad anu am inteles niciodata, de ce pensionarii cand sepensioneaza fac acelasi lucru , de ce Romstalul are preturi de porc , adica adaosuri comerciala iesite din comun de nesimtite, de ce vind produse care sunt incomplete  si multe altele, de ce trebuie sa mi cumpar stalpi si cablu daca vreu sa am curent in casa???? parca e democratie si Romania e tar alibera in care orice cetatean beneficiaza in mod egal de toate aceste drepturi.

Am mai gasit una care ma deranjeaza enorm . Este vorba de firma ORANGE . posibil si celelalte Cosmote si Connex sau cum se mai numeste ea.

Daca te duci si incarci o cartela cu EURO , nu t il calculeaza la cursul oficial desi cred eu ca asa ar trebui sa fie . La ei un Euro costa 5,5 lei:)):))

Oriunde te duci sa incarci asta e pretul . Acu sa ma ierte al de sus da de ce mama naibii nu se simte nimeni sa i reclame sau macar sa i intrebe . Mam dus ziele trecute la Orange din Auchan  cu 7 euro si i am pus pe tejghea .S a uitat nenea ala la mine si nu intelegea .I am spus ca vreau o reincarcare de 7 euro . Pai nu se poate imi spune ca doar in lei . I am explicat ca in toare reclamele lor nu exista RON asa ca am venit cu euro . Si nu  am mai plecatpana nu am rezolvat treaba . Mi au zis ca si asa tot ma cost amai mult . Deja era prea mult . Aveau , norocul lor o reclamama care rula in magazin , am dat mai tare si i am pus sa asculte. Le am zis ca nu fac nimic rau doar aplic ceea ce se spune acolo . Au sunat, au dat telefoane si pana la urma ce credeti , mi au dat credit 7 euro .:)) Na sa fi ti voi ai dracu .

Inca nu am inteles de ce la ei euro e 5,5 lei in vreme ce la oficial e 4,3 . Dar aici nu mai e treaba mea .Voi face o plingere la protectia consumatorului  , sa vedem ce mama naibii rezolva ei .

Inca un mod de a insela clintul la bani . Asa camare atentie , pe viitor du te si nu  le da pe euro decat cat e la oficial sa vedem ce or sa zica.

 

Pina atunci …ORANGE de rahat !!!

p.s.  voi astia de la orange sa ma pupati si in fund ca am 2 telefoane si amandoua sunt pe orange unul pe abonament care ma stoarce debani si altu la cartele care e de bun simt .

10 thoughts on “La Orange un euro =5,5 lei”

 1. Ideea e ca se aplica si TVA-ul atunci cand platesti cartela… Intr-adevar este o reclama mincinoasa pentru ca tu platesti mai mult de 7 euro si primesti fix 7, ar trebui sa specifice.

  Chiar saptamana ce tocmai a trecut Consiliul Concurentei a initiat o investigatie in ceea ce priveste cartelele prepay la Orange. Nu cumva a fost initiata pornind de la sesizarea ta? 🙂

  Glumesc, pentru ca de fapt se refera la relatia Orange cu agentii economici si nu cu utilizatorul.

  Poti sa vezi stirea mai detaliata pe mobime.ro ,care este un comparator online de abonamente si oferte prepay ale operatorilor de telefonie mobila din Romania, insa exista si o sectiune de stiri.

 2. si totusi chiar daca as plati tva ul la respectiva suma tt nu ar ajunge acolo
  4,2 +19% nu cred ca iese 5,5 sau chiar 5,7. oricum suntniste nesimtiti.Mai nou au incepout sa mi trimita mesaje ca sa imi mai prelungesc abonamentul pe 2 ani si ca imi dau un tel la un euro . O mizerie de telefon.Imi pot dasi un Iphone gratis de vreme ce sunt nesimtiti cu mine au terminat o . In februarie fac 2 ani , sper sa mi pot renegocia contractul daca nu ..ii pup din mers .Sa si bage in fund firma lor de tepe .Numai bine!!!

 3. la vodafone e în funcţie de magazinul ales, la reprezentanţa vodafone e 5,15 lei 1 euro iar la un simplu chiosc unde se fac reincarcari e 4,87 lei 1 euro.
  la germanos o cartela de 3 euro – cosmote – costa 16 lei 😉 asta asa ca sa faci comparatia – numai că deja nu mai ai ce compara 😀
  super tare faza cu 7 euro în magazin în România 😛

 4. da nu mi se pare corect sa platesc 5 lei si ceva de vreme ce imi spune ca ma costa doar valoare unui euro . Daca euro e cotat la 3 lei de ex atat tre sa dau , sau macar sa specifice la naiba ca tre sa platesc tva ul plus adaosul comercial plus eu stiu valoarea tranzactiei . Nu mi separe corect sa dau 5,7 lei pe un euro in conditiile in care bnr il coteaza la 4,3. e ceva in neregula cu asta . Auzi sa mai platesc si tva pt asta . Doamne tara de rahat . nimi cnu merge numai tepe se dau .

  1. Salut… Nu este corect cum ganditi! daca ar trebui sa platim o suma exact ca la cursul valutar ei nu ar avea un profit, nu ar avea bani pentru noi modernizari, bani pentru salariati etc… in reclama daca esti atent spune 5-7-20 euro orange nu 5-7-20 euro BCR sau BRD:) un subiect inutil doar pentru ca cineva se crede cineva si crede ca stie ceva:)))

 5. am citit toate raspunsurile voastre,vreau sa va anunt ca nu are niki o treaba cu tva-ul. tva-ul este deja inclus intrun euro….

 6. eu ma intreb de ce trebuie sa platesti cand ti s-a demagnetizat cartela veche si ei ti-o inlocuiesc cu una noua..cica 7 euro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s