Metallica revine în România în 2010, în cadrul Sonisphere Festival

La festivalul care va ajunge în România în perioada 25-27 iunie 2010 şi-au mai anunţat participarea Slayer, Anthrax şi Mastodon.

Celebra formaţie rock Metallica va susţine un concert în România în iunie 2010, în cadrul unui festival înfiinţat în acest an şi care are loc în mai multe ţări din Europa.

Potrivit site-ului oficial al trupei Metallica, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo au anunţat că vor participa la Sonisphere Festival. La eveniment şi-au mai anunţat participarea alte trupe grele, ca Slayer, Anthrax şi Mastodon.

Festivalul va începe pe 16 iunie, la Varşovia, în Polonia şi va ajunge apoi în oraşe ca Zurich (Elveţia, 18 iunie), Praga (Cehia, 19 iunie), Sofia (Bulgaria, 22-23 iunie), Atena (Grecia, 24 iunie), Bucureşti şi Istanbul (Turcia, 25-27 iunie), Barcelona (Spania, 10 iulie), Knebworth (Anglia, 30 iulie – 1 august), Stockholm (Suedia, 7 august), Pori (Finlanda, 7-8 august). Mai mult, se pare că acesta va ajunge şi în ţări din America Latină.

Având în vedere faptul că între 25 şi 27 iunie sunt programate concerte atât la Bucureşti, cât şi la Istanbul, trupele vor cânta alternativ în cele două oraşe. În zilele următoare sunt aşteptate detalii din partea organizatorilor.

Metallica a mai concertat în România de două ori, în 1999, pe defunctul stadion Naţional, şi în 2008, pe stadionul Cotroceni.

One thought on “Metallica revine în România în 2010, în cadrul Sonisphere Festival”

  1. vine si ac/dc…in rromania pana si concertele rock nu mai sunt ce-au fost … gandeste-te ca merg la concertele astea totzi cocalarii …gen monica columbeanu si alte BOARFE d-astea ieftine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s