2010, anul muzicii

România a devenit, de-a lungul ultimilor ani, unul dintre cele mai atractive locuri pentru concertele marilor formaţii. Anul 2010 nu face excepţie, ţara noastră fiind unul dintre punctele în care vor poposi monştrii sacri ai muzicii, precum Eric Clapton, Metallica, Rammstein, AC/DC, Rod Stewart sau Elton John.

Ei vor concerta în următoarele luni

  • 11 ianuarie – Jean Luc Ponty, Sala Palatului
  • 30 ianuarie – Bobby Mc Ferrin, Sala Palatului
  • 6 februarie – Chris Rea, Sala Palatului
  • 11 februarie – AIR, Sala Polivalentă
  • 15 februarie – Paradise Lost/Samael, Cluj (Casa de Cultură a Studenţilor)
  • 28 martie – Alphaville/Bad Boys Blue, Sala Polivalentă (reprogramat din 13 octombrie 2009)
  • 16 mai – AC/DC, Piaţa Constituţiei

AC/DC, una dintre cele mai iubite trupe rock din lume, va concerta, în sfârşit, în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 16 mai. Faimosul impresar de origine română, Marcel Avram, a venit personal în ţară să întărească anunţul, iar monştrii sacri ai hard-rockului vor sosi cu scena şi producţia lor, concertul fiind parte a turneului “Black Ice World Tour”

  • 5 iunie – Elton John, Piaţa Constituţiei

11 iunie – Eric Clapton/ Steve Winwood, Stadionul “Arcul de Triumf”

Eric Clapton va susţine în această vară, în România, un concert care face parte din turneul european al artistului. Acesta va cânta pe 11 iunie, la Bucureşti, pe Stadionul “Arcul de Triumf”.

  • 25-27 iunie – Metallica/ Slayer/ Rammstein – Sonisphere Festival, Parcul Tineretului“Sonisphere Festival” colindă toată Europa şi va poposi şi în România cu un alai format din formaţiile heavy-metal Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Rammstein. Acestea vor fi şi trupele pe care le vom admira la Bucureşti, în luna iunie, în cel mai mare festival rock realizat vreodată în România.“Sonisphere Festival” colindă toată Europa şi va poposi şi în România cu un alai format din formaţiile heavy-metal Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon, Rammstein. Acestea vor fi şi trupele pe care le vom admira la Bucureşti, în luna iunie, în cel mai mare festival rock realizat vreodată în România.

Rod Stewart ajunge şi el în Capitală

Una din marile vedete pop- rock , Rod Stewart, se află printre cei care ne vor încânta în concert, anul acesta. Deocamdată data (cel mai probabil în luna iulie) şi locaţia nu au fost stabilite.

2 thoughts on “2010, anul muzicii”

  1. Din curiozitate astazi te-am ascultat la radio. Gata! Ajunge! Ti-am dat prea multa atentie si nu meriti! Esti penibil. Adio!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s