Am iesit din hruba precum ursu!!!

A venit primavara ..adica ploile , a dat Dumnezeu si am insit si eu din casa ..pana la munca , la bucuresti.  Dupa zile destul de stresante si nameti cat gardul , nu exagerez am reusit sa ma fac auzit si vazut. De fapt vad ca nimeni nu mi a dus doru , deci nu prea am prieteni. La inceputul saptamanii cand am deschis usa de la casa  am inlemnit zapada de juma de metru

Am pus mana pe lopata si dupa 1 ora am reusit sa ies la poarta .Aici surpriza …zapada era troienita cant toata poarta , undeva la 2 metri si ceva

am iesit peste gard . Am facut poze ca nu te intalnesti decat o data n viata cu zapada cat gardu . Si de aici a inceput aventura. Drumul pana la DN …avea portiuni de peste juma de metru de zapada. Ce naiba sa faci , CUm sa ajungi la munca .La primarie toata lumea era in fierbere .Era Rtv, Antena , Pro se filma cat de inzapeziti sunt cei care se incumetasera sa plece ca niste nebuni la drum.

Si ..totusi nu mi a venit sa cred inspre dupa amiaza dupa ce am facut un hei rup cu 8 oameni sa desfundam juma de drum …a venit un utilaj de la rpimarie si am iesit la lumina .Doar pana la Dn ca asta din urma era inchis nu se circula.

In rest  treburi casnice ..da zapada, cara lemne ..stai in caza.Unde mai pui ca asta noapte dupa de a nins 2 ore a inceput ploaia. Si iar fleoscaiala. Dimineata …da cu lopata iar troienele de zapada ….si incearca sa iesi . Cam asta a fost viata mea in ultima saptamana. Regret tot mai mult ca m am mutat in afara Bucurestiului . 2 camere erau ideale. Nu te ninge nu te ploua . Nu cala tara.

Totusi trebuie felicitata Primaria din Tamadau , pentru promptitudine la capitolul deszapezire.

revin maine cu poze. tre sa iau baterii ca s au terminat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s