Ponta???? ..el e?

SIncer imi place de Victor Pomta…e tanar , destept , constitutie fizica placuta si are si ceva in cap. Fost peocuror si as putea spune mai mult despre el.Desi pe turnanta a reusit sa castige in fata lui Mircea Geoana se pare ca ideologia de baza ramane tot doctrina veche a PSD ului .

M a socat una dintre afirmatii in care in care isi dorea imediat dupa congres sa il aiba alaturi de Adrian Nastase , una dintre figurile marcante ale partidului .Nu in ultimul rand pe Ion Iliescu si chiar pe marele perdant Mircea Geoana .\

In momentul in care si a anuntat candidatura totul era in favoarea sa .Tanar . nimeni nu il putea acuza ca a cochetat cu comunismul ..Gresit…chiar daca nu a avut , a invatat pe parcurs si chiar daca are mintea inca ..curata nu va reusi sa se impuna .

Dar totusi trebuie sa ii acordam prezumtia de nevinovatie.

O alta declaratie m a socat a 2 a zi . In fata presei a declarat ca principalul scop al sau nu ar fi o masura populistasi nici reducerea somajului sau bunastarea in tara ci….sa l dea jos pe Basescu  . Adica o alta Marie cu alta palarie. Ce treaba are baiatu asta cu Basescu , nu stiu macar putin respect pentru ca a fost ales in mod democratic de juma de tara si chiar daca nu a fost asa , tot  el , Victor Ponta rcunostea acum ceva luni ca masinaria de furat voturi a functionat mai bine decat a PSDului .La intrebarea reporterului ..adica si PSD ul a furat …domnia sa a raspuns putin debusolat..E o intrebare care va face cinste. Asa ca Domnule Ponta ..trebuie sa invatam din greseli. Putin respect pentru seful statului si crede ma ca daca il dai jos si vine altu ..tara asta va avea aceeasi soarta .

Ca si Antonescu …in campanie ..lupta e pt basescu .O fi acest om asa de important de baga frica in ceilalti colegi de breasla.Sincer ma lasa rece .Mi se rupe , dar totusdi nu ma intereseaza ca vrei sa l dai jos pe presedinte. Ma interesa mai degraba ceva legat de alocatii, de alte idei si doctrine de a face ca oamenii sa creada in acest partid care totusi e unul important in Romania.

Nu vreau sa cred ca si Victor Ponta va avea soarta lui Antonescu sau Geoana .Restul e Istorie !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s