“Daniel Dani Boo” este doar unul dintre conturile false de pe Facebook ale Preafericitului Patriarh

Conturile false pe Facebook nu sunt o noutate, dar din când în când, persoane cunoscute figurează cu conturi fie pe Facebook, fie pe Twitter. Nici Prea Fericitul Patriarh Daniel nu a scăpat, având deja două conturi pe cunoscuta reţea de socializare Facebook.

Primul dintre aceste conturi poceşte numele patriarhului, schimbându-l în „Patriarhul Daniel Dani Boo”. La descriere profilului se poate citi: „Stau degeaba, mai rag prin biserică aiurea, rar ce- drept, da’ banu’ îl iau şi înca gros nu glumă… Mă iubesc babetele enorm, de câte ori mă văd, vor sa mă mângâie sau să mă ia în braţe. În rest, nu fac nimic… bântui prin ţară cât cuprinde pe banii statului.” La filme favorite este trecut „un film horor în care să joc şi eu”, iar reşedinţa este „Dealul Groazei, Bucuresti, Romania”.

Un al doilea cont apărut pe Facebook, foloseşte numele de Preafericitul Patriarh şi are mult mai puţine „date” disponibile. Este însă specificat că îi place muzica bizantină, death metal, black metal şi rock’n roll. Angajatorul este „biserica ma-mii voastre”, iar cartea preferată este Biblia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s