Testul Elanul …aproape de colaps pentru Dadia Duster

Asa reiese dintr un materiam prezentat de olandezi. Care , pe semne suparati ca pretul e prea accesibil au gandit sa darime un mit.Aproape au reusit:)

AU luat una bucata masina 4*4 si au trecut la treaba . Masina era echipata cu sistem ESP. La 65 de km la ora masina s a descurcat acceptabil ,. eu personal dupa ce am vazut  imaginile as fi renuntat la masina imediat.

Ca sa puna sare pe rana au luat si un Duster 4*2 fara ESP. Trist dar adevarat. Daca masina ar trebui sa mearga pe 4 roti , aici a mers doar pe 3 si intr un moment chiar si pe 2:)). Totusi nu s a rasturnat.

Referitor la calitate pret  eu personal as opta pentru o masina tot SUW dar la mana a 2 a la acest pret 10 euro gasesti tot ce vrei pe piata  de la Hunday pana la volvo. Daca gamma este atat de variata, oare de ce oamenii din ziua de azi se bat pe masini noi?

Da mi un raspuns .numai bine!!!

3 thoughts on “Testul Elanul …aproape de colaps pentru Dadia Duster”

    1. Sa ti fac o propunere…. de ce nu te duci in Franta la cules de capsuni? Sincer nu avem nevoie de astfel de personaje in Romania . Respiram si noi aer mai curat nepoluat de imbecilitatile tale.

  1. De ce se bate lumea pe masini noi? Pentru ca piata SH e o loterie. Si in plus daca lumea nu ar mai cumpara masini noi, atunci tu ce ai mai cumpara SH?
    E drept de ce sa iti iei la 12000 un Duster care pica testul elanului, Ia-ti un Toyota Hilux SH care de asemeni pica testul elanului: http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI
    Numai bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s