Selgros vs Selgros

Cu siguranta cine are magazin …mic sau mare asta nu mai conteaza , trebuie macar odata sa treaca pragul unui magazin  cash and carry. De ce? pentru ca cica este destinat cumpararii en gross. Totul bun si placut.  In drumul meu de multe ori ma opresc prin Sell si cumpar.

Ce ma deranjeaza cel mai mult sunt acei lucratori  care manevreaza acele simpatice vole de carat marfa.Frate , sunt pe fiecare raion ,Sincer nu vreau sa le mai vad .Incurca tot timpul .

Ce ma mai deranjeazala Selgros? Faptul ca angajatii vorbesc foarte urat intre ei .Se injura isi povestesc ce au facut seara trecuta cu femeile sau cu amantele ,

Nu sunt de gasit pe raion niciodata.Daca ii intrebi despre un produs- raspunsul vine sec:Nu mai avem . Si culmea , am fost invatat tot de un angajat sa ma uit pe sus in zona de raft a produsului . Si acolo exista.

Un lucru care ma deranjeaza enorm : PRETURILE FFFF MARI . Nu inteleg de ce trebuie sa fie mai mari ca in supermarket?  Pai atunci ma duc si iau de acolo . Nu inteleg de ce imi afiseaza pretul mare cel fara tva in timp ce pretu platit la casa este cel mic?

nu inteleg de ce berea skol este 5,2 in conditiile in care in antefrig este 4,5? mai este cash and carry? ar trebui sa fie  etalonul preturilor.  de ce ca sa reusesc sa scot un produs la fel de ieftin ca in supermarket , trebuie sa cumpar un bax de 20 ?

Singurul lucru de admirat este acela ca poti sa cumperi 1 pix, pentru care ti se da factura .

Parerea mea. numai bine!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s