Statul executa silit contribuabilii – pentru 50 de ron.

Asa foarte bine , uite ca in incercarea de a stoarce cat mai multi bani la buget , administratiile financiare amaninta cu procese pe toti cei care ignora achitarea unor dari catre entitatea absoluta. Nici romanul nu este un om responsabil care sa incerce sa si achite datoriile si dupa aceea sa vada ce mai face cu restul banilor.

Uite ca …surpriza se mai intampla si greseli .Despre ce este vorba? Pai deja cred ca mi s a luat de Imbecilii de la Administratia Financiara sector 3 care nu stiu altceva decat sa trimita acasa tot felul de instiintari de plata.

Mai nou am primit una in cutia postala in care sunt instiintat ca ma vor executa silit pt o datorie  de ” 50 de ron”

Foarte tare . Este un lucru bun dar totusi , atunci cand achiti amenda de cel putin 3 ori , cred ca ai tot dreptul sa fii nervos. Aceasta amenda a fost achitata in 2007 , prima data  a 2 a oara in 2009 si a 3 a oara in 2010 . De fiecare data  nu mergea la ei …ba un xerox , ba o imprimanta asa ca nu am facut copii, depunand  amenda intr un sijngur exemplar  la ei .

De fiecare data imi vine acasa tot felul de imbecilitati ca nu as fi platit. M am saturat de impotentii de la stat, care nu fac nimic decat sa plimbe o hartie de colo pana colo.  Nu cred ca poti emite un titlu executoriu pana nu verifici daca totusi acei bani au fost sau nu achitati .

S au invatat ca decat sa verifice , adica sa munceasca maimult trimit acasa tot felul de instiintari , astfel incat contribuabilul cand vede , sa vina si sa demonstreze ca a platit sau nu ,

Eu personal m am saturat de mizeriile astora si nu voi face absolut nimic . Ma voi duce la trezorerie , voi scoate …..daca se poate un duplicat sau o copie dupa amenda si voi incerca sa dau administratia financiara in judecata , dupa care chiar persoana in cauza care trebuia sa opereze scaderea amenzii. Totusi au trecut 4 ani de atunci .

Nu stiu care sunt procedurile dar sunt tentat sa o fac . Macar sa si dea seama ca nu toti sunt marionete care pot fi jucate pe degete.

One thought on “Statul executa silit contribuabilii – pentru 50 de ron.”

  1. EEEE nu e chiar asa de usor . Nu iti da nimeni la mana ca ai platit , pentru ca la trezorerie nu ai cont curent .:)) Dar oare ai putea avea? doamne numai aberatii in tara asta . Asa ca singura modalitate de a dovedi ca ai platit ramane copia de pe chitanta.Daca nu o mai ai …inseamna ca nu ai platit . E simplu nu i asa? adica ei nu au baza de data , nu au calculatoare .Tu trebuie sa ti le ordonezi si sa faci dovada platii,altfel ei te pot executa silit, chiar si pentru 50 de roni . Dar ii las in nebunia lor. Banuiesc , ca o sa mi faca un dosat care va fi trimis mai departe la judecatorie acolo mi se va pune poprire pe salariu si gata . scap si mia ieftin si mai rapid.
    Sa va bag amenda in fund , dar si mentalitatea .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s