Basescu vs Minculescu

Dupa parerea mea sunt 2 informatii care se bat cap in cap. Care pe care? Amandoi beau , amandoi au cariere fulminante, amandoi sunt iubiti de public dar in acelasi timp sunt diferiti .  Unul are chelie, altul par lung. Unul e Basescu altul e Minculescu .

Normal ca Base tine capul de afis …ca tocmai s a intors la Cotroceni , dar….dupa 35 de ani de activitate si multe albume vandute , dupa ce si a consacrat titlul de SIMBOL al muzicii rock in ROmania , merita macar si pentru 3 minute sa vorbim si de Cristi Minculescu.

Nu l am agreat foarte tare niciodata, am fost la concert la ei in februarie 92 parca , atunci cand aniversau 15 ani.

Tare…desi preferam Metallica, Slayer, Manowar.

Mi s a parut ca a reintrat in carti dupa 90 , cand trupa a iesit pe piata cu un altfel de material discografic, mult mai profesional mai bine facut si cu o alta voce…nu mai tipa , nu mai era strident , era o muzica de calitate. Oricum nu poti sa spui Minculescu daca nu spui si ”trenul fara nas” sau ”iris” dar si celebrele ”de vei pleca”, ”cine ma striga in noapte” .

Per ansamblu …sunt oarecum socat, mai ales si de declaratiile lui , ”nu mai vreau sa cant – castig prea putin in Romania” sunt sigur ca altu i motivul …dar trebuie respectat oricare ar fi.

Nu pot spune decat ca ii multumesc…sincer, copilaria si adolescenta mea s a legat in mare parte de trupa Iris. Chiar si acum din cand in cand mai ascult un Iris de aducere aminte.

Dar stii cum e ..povestea merge mai departe….asa ca un nou solist vocal a aparut la orizonturi . Primul solist din ”Directia 5” Super voce . AM suferit cand am aflat ca a fost schimbatatunci din trupa . Dar iata l dupa ceva ani buni din nou pe scena .De asta data alaturi de o monumentala trupa IRIS. Sper sa fie la fel de bun ca si Cristi , iar flacara Iris sa fie dusa mai departe. Asta daca …Minculescu nu se decide sa se intoarca, asa cum a mai facut o de 2 ori .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s