Despre

Eu sunt . Nu va faceti probleme ca nu m am schimbat. Chiper Dan Cosmin , nascut la Bucuresti , in sectorul 8 . Am fost crescut la bunici  in orasul Barlad de la 2 saptamani si pana la 6 ani. Am revenit in capitala. Am crescut , am facut ceva scoala . Un liceu  ceva facultati incepute si terminate ..unele. In rest , prestez la radio de prin 1995. Sper ca inca sa fac ce imi place desi si aici mai nou vad ca trebuie sa ai  multe pile si relatii. Mai prestez pe la Realitatea tv, punem voci pe stiri – un fel de voice over. In rest inca mai bantui cu baietii, merg la cumparaturi , merg mai nou la Mall, ma plimb cu masina si iubesc FEMEILE. nu stiu daca si ele ma iubesc pe mine dar cu siguranta atunci cand e cazul sentimentul e reciproc. Am 2 caini unu mai frumos ca altu , o casa facuta exclusiv cu mainile mele – poze sunt pe blog. si am cultul muncii. Nu stiu daca sunt matur sau imatur, daca sunt dependent sau invers, sau domin si invers. Asta sunt eu . Nu sunt mandru de mine .Trebuie sa fiu inpins de la spate ca sa fa cceva  bine . Cand eram mic voiam sa ma fac sofer de autobuz, dar din fericire am intrat in mass media repet pe vremea cand nu existau pile si relatii. Din curiozitate sau din relaxare am inventat acest BLOG. Cu bune si rele. Cu poze sau comentarii. Restul e istorie. Numai bine!!!

sl2769831

sl2770221sl277022

dscf3628

13 thoughts on “Despre”

  1. Chiper zice catre Chiper .Ma Chiper tu esti un om normal. Nu esti nici nebun dar nici bun. Esti exact cum trebuie sa fii. Asadar .Destept . Frumos si devreme acasa. Nu umbla cu fete multe si nici nu are prieteni multi . In rest are grija de toti si de toate la tv si la radio dar si pe acasa din cand in cand . Asta pentru cei care il cunosc. Daca vrei sa iti dai cu presupusa chiar te rog sa o faci. te astept.

  2. :)) Pai, destept ai spus….frumos si devreme acasa…zici tu…( si eventual Gina)…:D:P….Modest zic eu…si cred ca s-a spus tot :))

  3. Domne da bine-l cunosti pe nena asta…io-i cunosc munca…si recunosc ca o face bine…asa ca domnul Chiper nu-l mai laudati pe domnul Chiper ca are cine sa o faca..si daca nimeni nu o face vestita-ti munca o va face! Bafta si toate cele bune!

  4. Ce bine ai spus despre tin si ascultatoarea de activ efem pe nume Petroneasca bine a add acel comentariu. pupiki si te vom asc in continuare

  5. Inverzit-ar leii in cont(in hartii de 500 de euro, desi stiu ca alea-s rosii-roz-violet…never mind!), Chipere! Oameni buni, cand mai scrieti ceva de bine, spuneti-i si lui la ce “sectiune” o faceti…ca-i taaare cicalitor!!! 10x! Ah, Chiper felicitari ca vei fi tatic!

  6. mai Chiper bravo! ma bucur ca ti-ai terminat casa (ti-a iesit bine). din posturile tale mi-ai lasat impresia ca esti mai matur si mai casnic decit te stiam eu. felicitari! Craciun fericit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: